The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıdem üründe günah gestaltlmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hakikat kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Hayat Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanların korkulu bir alanı vahialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan kapılar can emniyetliğini korumada oldukça önemli bir konuma sahiptir.

Defa nüshası: Binaların misil skorsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir parça müstacel çıkış bapsı alan almalıdır. Koca katlı strüktürlarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve iyi hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya gerçek ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın taçı gün yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının muayene altına alınması kolaylaşır ve daha şu denli dokunca vermesi önlenir.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı son radde kritik bir öneme sahiptir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında nazarıitibar edilmesi gereken unsur bapnın kapalı Yangın Merdiveni Kapısı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi sinein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page